OM OSS

Pale Horse Clothing började med en idé om att designa egna t-shirts, vilket resulterade i vårt eget märke; Pale Horse Originals. Här hittar du coola designs på notoriska gangsters samt lite annat.

Vi började med en tydlig inriktning på streetwear, men har sedan alltmer glidit över mot merchandise, både av musik och film/TV/comics. I första hand satsar vi på band/artister och filmer som vi personligen är fans av.
  På film/TV/comics-sidan hittar du bl.a. Star Wars, Marvel, DC, Masters Of The Universe, TMNT, Transformers, Friday the 13th m.m.
  På band/artist-merchandise hittar du hårdrock/metal som Iron Maiden, Metallica, KISS, Mötley Crue etc., men även Hip Hop som Wu Tang Clan, Ice Cube, Cypress Hill m.m.VÅR FILOSOFI

Vi är inte störst, ej heller har vi det största sortimentet. Vad du däremot alltid kan räkna med, är att vi har ett stort personligt engagemang för våra märken och produkter. Alla varor du hittar hos oss, ställer vi oss personligen bakom och rekommenderar till Dig.

Vår ambition är att du som kund alltid ska vara nöjd med ditt val att handla hos Pale Horse Clothing. Vi gör allt vi kan för att Du ska få så bra service som möjligt.