OM OSS

Pale Horse Clothing började med en idé om att designa egna t-shirts, vilket resulterade i vårt eget märke; Pale Horse Originals. Här hittar du coola designs på notoriska gangsters samt lite annat.

Vår ambition är att presentera ett urval av streetwear och alternativt mode som reflekterar oss själva och våra intressen och passioner här i livet, som musik, film/tv, böcker/serietidningar, design, resor och självklart kläder!

Hos oss hittar du tidlösa märken som Urban Classics och Dickies, som tillhandahåller snygga street-kläder som passar många olika stilar. För att du ska kunna bygga en nice outfit har vi till detta märken som Wu-Wear, Ink Addict, Rebel 8, Toxico, The Hundreds samt licensierat film/TV--merchandise (Star Wars, Marvel, Sons of Anarchy, DC, The Godfather, Scarface, TMNT, Transformers, Friday the 13th m.m.) samt även band/artist-merchandise (Hip Hop såväl som Rock / Metal).VÅR FILOSOFI

Vi är inte störst, ej heller har vi det största sortimentet. Vad du däremot alltid kan räkna med, är att vi har ett stort personligt engagemang för våra märken och produkter. Alla varor du hittar hos oss, ställer vi oss personligen bakom och rekommenderar till Dig.

Vår ambition är att du som kund alltid ska vara nöjd med ditt val att handla hos Pale Horse Clothing. Vi gör allt vi kan för att Du ska få så bra service som möjligt.